Fifill frá Enni-SÅLD

Fifill är en pigg och lyhörd 8-årig islandshästvalack som har stor potential och en mycket spännande stam. Han är riden som fyrgångare men har pass som man lätt kan ta fram. Fifill är mycket markarbetad. Hans gångarter kan utvecklas ännu mera med rätt ryttare. Hans intensiva energi gör att han mår bäst av att ridas mycket och regelbundet. Han trivs med en trygg, rutinerad och tydlig ledare då han är en utpräglad enmanshäst. Har sommareksem men det är inga problem om man är noggrann med täcke och vård.

Fifill frá Enni

e. Goði frá Auðsholtshjáleigu
u. Nös frá Enni

Hör gärna av dig om du har några frågor eller om du vill komma och kolla på honom.

Rätt pris till rätt köpare.

Aragon från stall Borgartúni-SÅLD

Aragon är en stor, kraftfull och smidig 5-årig valack med mycket energi och stora rörelser. Han är en supertrevlig ridhäst som är arbetsvillig och känslig för ridning med sätet.

Jag red själv in honom förra året och har inte haft några problem med honom under den tiden. Han är mycket markarbetad och kan de mesta grunderna. Gångarterna är luftiga och väl separerade. Tölten är på väg och ser lovande ut. Kommer att kunna användas till tävling, kurser eller bara att rida i skogen.

Aragon är kolsvart med en vit stjärn och lång man och svans.

Han är efter ELIT-hingsten Spuni frá Midsitju
 

 

Rätt pris till rätt köpare.

Hrekkur från Edeslätt - SÅLD!

Stor och viktbärande silverbrun valack. 4 år och runt 144 cm hög. Nyligen inriden. Mycket snäll och lättlärd häst med fina gångarter. Passar den lite mer rutinerade ryttaren som vill utvecklas tillsammans med sin häst.

 

Pris: 45 000 kr

 

Ägare: Helene Tiderman

För mer info kontakta Helene Tiderman på nr 0739787360 eller Matilda Cresso på nr 0768793833.

Gå in på www.toltivast.se för att se fler saluhästar.